Olemme löytäneet sinulle parhaat pien- ja pikalainat!


Olemme valinneet puolestasi lainantarjoajia, jotta sinä voit hakea lainaa, joka on juuri oikea sinulle!

rahalaitos.png

Helppoa lainojen kilpailuttamista

Lainasumma:

500 - 70 000€

Laina-aika:

1-15 vuotta

Alaikäraja:

20v

Korko:

alkaen 4,5%

Kun lainasumma 5000 € ja laina-aika 5 vuotta: Nimelliskorko 9,50%, Todellinen vuosikorko 9,92%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 1 301€, Kokonaiskulut 6 301€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%.
2
vivus-260x65.png

Nopea vaihtoehto

Lainasumma:

300-600€

Laina-aika:

4kk

Alaikäraja:

20v

Korko:

20%

Asiakkaalle myönnetään laina 600 euron luottorajalla, vähimmäisnostovaatimus 300 euroa. Laina-aika 4 kk. Laina maksetaan neljässä erässä. Lainan vuosikorko on 20,00 %, minkä lisäksi lainasta veloitetaan 5 euron avausmaksu. Todellisen vuosikoron laskennassa käytetään oletuksena koko myönnettävää luottorajaa. Esimerkki tyypillisestä lainasta: nostettu luotto 600 €, laina-aika 4kk, takaisinmaksueriä 4 kpl, luottokorko ja -kustannukset 35,03 €, takaisinmaksettava summa 635,03 €, vuosikorko 20,00 %, todellinen vuosikorko 26,30 %.
logocanvas NL_etua-01.png

Helppoa lainan hakemista

Lainasumma:

500 - 60 000€

Laina-aika:

1-15 vuotta

Alaikäraja:

20v

Korko:

alkaen 4,68%

Lainan todellinen vuosikorko on 11,6%, kun lainan määrä on 10 000 euroa, laina-aika on 12 vuotta ja lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Laina-aika 1-15 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tiedot 1.9.2019.
1
advisa nl-01.png

Vertaile parhaat lainatarjoukset

Lainasumma:

500 - 60 000€

Laina-aika:

1-18 vuotta

Alaikäraja:

18v

Korko:

alkaen 3%

Korko on muuttuva ja asetetaan erikseen. 10 000 euronn annuiteettilainalla, jonka laina-aika on 9 vuotta, nimellinen korko on 5,64% ja 0 euron avaus- /hallintopalkkiot, todelliseksi vuosikoroksi tulee 5,79 %. Maksettava kokonaismäärä: 12 776 euroa. Kuukausikustannukset: 118 euroa, jaettu 108 maksuerään. Korko 3% ja 20% välillä.
ainalaina (1).png

Luotto arjen avuksi

Lainasumma:

50-2000€

Laina-aika:

1-12kk

Alaikäraja:

21v

Korko:

19,9%

Takaisinmaksettava summa on yhteensä 2.288,36 €, mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukausierässä. Todellinen vuosikorko 29,6%.
sambls (1).png

Järkevään lainaamiseen

Lainasumma:

1000 - 60 000€

Laina-aika:

1-15 vuotta

Alaikäraja:

18v

Korko:

alkaen 4,9%

Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.

Miten hakea lainaa Nordicluoton avulla?

1. Kartoita taloudellinen tilanteesi ja laske aikasemmat lainasi yhteen.

Näin tiedät tarkalleen, minkä kokoista lainaa sinun tarvitsee hakea ja minkälaisen lainatuotteen tarvitset.

2. Vertaile tarpeisiisi sopivia lainoja

Kun olet määrittänyt tarvitsemasi lainasi koon, voit avullamme vertailla sinulle parhaiten sopivia lainoja. Näin karsit pois sopimattomat vaihtoehdot ja voit keskittyä päätöksen tekoon.

3. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto ja siirry hakemukseen

Vertailusivustollamme saat yleiskastauksen markkinoiden tarjontaan, joista voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon. Kun olet löytänyt mieleisesi lainan, voit siirtyä lainahakemukseen suoraan sivuiltamme.  

Pikalaina

Pienlaina, pikavippi, pikalaina. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kaikki nämä kuitenkin tarkoittavat samaa asiaa. Pikalainat ovat usein pienempi kokoisia lainoja, jotka maksetaan takaisin muutaman kuukauden kuluessa, maksimissaan suunnilleen vuoden sisään. Pikalaina on paras laina, kun tarvitset apua nopeasti ja tiedät, että pystyt maksamaan lainan takaisin muutaman seuraavan kuukauden kuluessa. Pikalainoilla on usein nopea käsittelyaika, joka tarkoittaa, että voit saada lainasumman käyttöön jo saman päivän aikana. Pienlainoihin voidaan myös laskea kuuluvaksi joustoluotot. Joustoluotoissa lainanmyöntäjä antaa lainanhakijalle käyttöön luottotilin, jolta hakija voi nostaa rahaa tarvittaessa luottomäärän rajoissa.

Lainasumma

Pikalainojen lainasumma vaihtelee muutamasta kympistä noin 2000 euroon. Tämän kokoinen laina on enemmänkin tarkoitettu yllättävien kulujen rahoittamiseen, esimerkiksi rikkoutuneen jääkaapin korvaamiseen uudella tai muiden ennalta suunnittelemattomien menojen maksamiseen. Pikavippiä ei kannatta ottaa, jos suunnitelmissa on ottaa lainaa jotain suurempaa hankintaa varten. Kun tarvitset isomman lainasumman ja pitemmän laina-ajan, kannattaa harkita suurempaa kulutusluottoa, jossa lainasopimuksessa ehtoihin kuuluu pidempi lainan takaisinmaksuaika. Pidempi aikaisemmilla ja suurempi summaisilla lainoilla on yleensä matalammat todelliset vuosikorot.

Joustoluotoissa voit nostaa oman tarpeen mukaan luoton rajoissa. Sinun ei siis tarvitse ottaa koko luotonmäärää käyttöön kerralla, ja näin ollen maksat takaisin vain sen, mitä olet tarvinnut ja käyttänyt.

Mitkä asiat vaikuttavat lainan korkoon?

Lainankorkoon vaikuttavat useat tekijät, mutta se on aina asiakaskohtainen. Siksi suositellemme, että lähetät lainahakemuksen usealle lainanmyöntäjälle ja sen jälkeen vertailet eri lainojen kokonaiskustannuksia ja valitset niistä sinulle sopivimman. Voit aina hylätä mahdolliset lainatarjouksen, sillä hakeminen ei sido sinua mihinkään!

Lainankorko määräytyy lainasumman, -ajan ja -hakijan ja lainanmyöntäjän ja -tyypin mukaan. Yleisesti ottaen, pienemmissä lainoissa todellinen vuosikorko on korkeampi, mutta tässä on hyvä ottaa huomioon, että pikavipit maksetaan takasisin nopeasti, usein muutamassa kuukaudessa. Myös hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa lainankorkoon. Mitä vakaammat ja säännöllisemmät tulot hakijalla on, sitä todennäköisemmin lainamyöntäjä antaa matalamman koron. Hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa, voi lainanhakija lisätä mahdollisuuksia ei vain lainan saamiseen, mutta myös paremman lainan saamiseen.

Milloin lainasta on apua?

Lainasta on apua, kun tarvitset helpotusta arjen yllättäviin menoihin tai rahoitusta elämän suurempiin hankintoihin. Meidän avullamme voit vertailla markkinoiden lainat ja valita niistä sinulle sopivimman.

Muistathan, että lainanottamista kannattaa harkita tarkkaan ja varmistaa, että laina, jota haet, on juuri sinulle sopiva. Lainanhakeminen ei kuitenkaan vielä sido sinua vielä mihinkään ja on ilmaista. Tämän takia me olemmekin luoneet palvelumme. Haluamme varmistaa, että jokainen voi löytää parhaan lainan heidän omaan tarpeeseensa. Lainan hakemisprosessi keskittyy aina hakijan ympärille ja ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen ja heillä on erilaiset tarpeet. Siksi olemme keränneet tietoa useilta eri lainanvälityspalveluita ja useista eri lainatuotteista. Lainalaskurin avulla saat suosituksia sinun tarpeidesi mukaan, sillä tiedämme, että jokaisella asiakkaalla nämä ovat erilaiset.

Riippumattoman palvelumme kautta tavoitat useita lainanmyöntäjiä ja suositellemme, että otat tästä mahdollisuudesta kaiken irti. Vertaile markkinoiden lainoja vaikka saman tien!

EVÄSTEET

Kehitämme evästeiden avulla palveluidemme käytettävyyttä ja toimivuutta sekä parannamme käyttökokemusta verkkosivuillamme.

Henkilötietojen käsittely

1. Johdanto


Henkilötietojen suojaaminen on tärkeää Yhtiölle.

Yhtiö käsittelee henkilötietoja, minkä vuoksi olemme päättäneet tietosuojakäytänteistä, joissa kuvataan, kuinka Yhtiö käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja.

Yhtiöllä on lainsäädännön mukaan velvollisuus ilmoittaa rekisteröidyille asiakkaille, kuinka se käsittelee ja toimittaa edelleen henkilötietoja.

Tässä tietosuojakäytänteessä kuvataan, kuinka käsittelemme henkilötietoja.

2. Yhteystiedot


Centeo Finance Group ApS
Ceresbyen 75, 3. tv.
8000 Aarhus C
CVR-nr.: 37436488
Denmark
info@centeo.dk
https://www.centeo.dk

Tästä eteenpäin viitataan nimellä (”Yhtiö”)

3. Henkilötiedot ja niiden keräämisen tarkoitus


Keräämme ja käsittelemme seuraavia asiakkaitamme koskevia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Aikaleima
  • Selaimen ilmoitusten tunnus

Yllä olevat henkilötiedot tallennetaan palvelujemme markkinointia varten suoraa sähköposti- ja/tai tekstiviestimarkkinointia koskevassa suostumuksessa kuvatulla tavalla.

4. Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn lainmukaiset perusteet


Lainmukaiset perusteet henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn ylläkuvattuihin tarkoituksiin ovat seuraavat:

  • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten, vrt. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.
  • Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttaminen lähettää asiakkaalle tämän toivomaa markkinointia ja ilmoituksia esimerkiksi sähköpostimainontaan annetun suostumuksen nojalla, vrt. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.
  • Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttaminen kehittää olemassa olevia tuotteita ja seurata suuntauksia ja uusia tuotteita, vrt. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta

5. Lähteet


Henkilötiedot kerätään suoraan asiakkaalta ja asiakkaan tietoyksiköistä, kuten älypuhelimesta, tabletilta tai tietokoneelta.


6. Vapaaehtoisuus


Henkilötietojen luovuttaminen Yhtiölle sen kerätessä rekisteröityjä henkilötietoja markkinointitarkoituksiin on vapaaehtoista. Sinä et näin ollen ole velvollinen antamaan Yhtiölle kyseisiä tietoja. Siitä seuraa kuitenkin se, että Yhtiö ja Yhtiön yhteistyökumppanit eivät tee sinulle tarjouksia niissä tapauksissa, joissa tarjousten tekeminen edellyttäisi henkilötietojen keräämistä.
 

7. Tietojen käsittelyn periaatteet


Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi.

Keräämme henkilötietoja käyttötarkoituksen mukaan eli tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten. Emme käsittele niitä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä tietojen minimointiperiaatetta, eli keräämme asianmukaisia, olennaisia ja rajoitettuja tietoja siihen, mikä on tarpeellista suhteessa käyttötarkoitukseen.

Henkilötietoja käsitellään täsmällisyysperiaatetta noudattaen, eli tietojen on oltava täsmällisiä ja tarvittaessa päivitettyjä.

Säilytämme henkilötietoja rajoittamisperiaatteella eli muodossa, josta tiedot antanut henkilö on tunnistettavissa ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen tietojenkäsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten.

Henkilötietoja on käsiteltävä eheyttä ja luottamuksellisuutta ylläpitävällä tavalla, jolla varmistetaan henkilötietojen asianmukainen turvallisuus, mukaan lukien suojaaminen luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta käyttäen asianmukaisia teknisiä tai organisatorisia toimenpiteitä.

8. Riskianalyysi


Olemme toteuttaneet tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet saavuttaaksemme konkreettiseen henkilötietojen käsittelyymme liittyvien riskien edellyttämän turvatason.
 

9. Henkilötietojen luovuttaminen


Yhtiö luovuttaa henkilötietoja rekisteröidyistä yhteistyökumppaneilleen ja/tai heidän markkinointitarkoituksiinsa käytettäväksi ainoastaan jos siihen on annettu etukäteen suostumus. Rekisteröidylle ilmoitetaan tarkemmin, mihin hänen henkilötietojaan käytetään Yhtiön mahdollisesti hakiessa tällaista suostumusta. Rekisteröity voi milloin tahansa perua suostumuksensa tällaiselle tietojen luovuttamiselle.

Yhtiö ei kuitenkaan hae suostumusta niissä tapauksissa, jolloin Yhtiö on oikeudellisesti velvoitettu luovuttamaan henkilötietoja esimerkiksi valvontaviranomaisille.

Tämän lisäksi Yhtiö pidättää itsellään oikeuden käyttää EU-/ETA-alueen ulkopuolista henkilötietojen käsittelijää kyseisen toimen toteuttamiseksi. Tämä tapahtuu kuitenkin siinä tapauksessa ainoastaan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
 

10. Henkilötietojen luovuttaminen henkilötietojen käsittelijöille ja vastaanottajille EU-/ETA-alueen ulkopuolelle


Yhtiö käyttää Yhtiön toiminnan kannalta parhaiksi arvioimiaan palveluntuottajia ja jotkut näistä voivat sijaita EU-/ETA-alueen ulkopuolisissa maissa, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Yhtiö toimittaa henkilötiedot henkilötietojen käsittelijöiden käsiteltäviksi. Tietojen käsitteleminen tapahtuu aina kirjallisen tietojenkäsittelysopimuksen perusteella.

11. Säilytysaika


Yhtiö poistaa rekisteröidyt henkilötiedot, kun Yhtiöllä ei enää ole tarvetta käyttää niitä yhteen tai useampaan edellä mainituista tavoitteista. Yhtiö voi kuitenkin olla velvollinen tai oikeutettu säilyttämään tietoja pidemmän aikaa erityislainsäädännön, kuten kirjanpito-, rahanpesu- tai vanhentumislain perusteella. Tietoja voidaan käsitellä ja säilyttää kauemmin, jos henkilötiedoista on poistettu niiden tunnistettavuus.

Yhtiö säilyttää henkilötietoja suostumuksen kattavan ajan markkinointitarkoituksessa sekä lisäksi kolme vuotta kunakin aikana viimeiseksi lähetetyn markkinointimateriaalin lähettämisen jälkeen.
 

12. Tietoturva


Yhtiön tietoturvaa käsittelevät standardit ovat korkealla tasolla myös asiakkaiden henkilötietojen suojaamisessa. Tämän vuoksi Yhtiöllä on useita sisäisiä menettelytapoja ja sääntöjä, joilla varmistetaan Yhtiön korkealla tasolla olevien turvallisuusstandardien noudattaminen. Näin Yhtiö pystyy täyttämään soveltuvien teknisten ja organisatoristen turvatoimien toteuttamisen asettamat vaatimukset. Yhtiö tekee parhaansa henkilötietojen laadun ja eheyden varmistamiseksi.
 

13. Rekisteröidyn oikeudet


Rekisteröidyllä on tietyin lainsäädännön määrittämin poikkeuksin oikeus tutustua niihin henkilötietoihin, joita Yhtiö hänestä käyttää. Rekisteröity voi myös vastustaa henkilötietojensa keräämistä ja käsittelyä. Tämän lisäksi rekisteröidyllä on oikeus henkilötietojensa oikaisuun tai vaatia Yhtiötä rajoittamaan henkilötietojensa käsittelyä.

Yhtiön on rekisteröidyn niin pyytäessä ilman tarpeetonta viivettä poistettava Yhtiön rekisteröimät henkilötiedot paitsi niissä tapauksissa, joissa Yhtiö voi jatkaa tietojen käsittelyä muin perustein. Näitä voivat olla oikeudellisen vaateen esittäminen tai jos tietojen käsittely on välttämätöntä rekisteröidylle vastaamisen kannalta.

Joissakin tapauksissa rekisteröity voi pyytää Yhtiöltä jäljennöstä henkilötiedoistaan jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa joka takaa yhteentoimivuuden ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirtäminen).

Rekisteröidyllä on aina mahdollisuus perua suostumuksena niissä tapauksissa, joissa Yhtiö käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja tämän suostumukseen perustuen. Suostumuksen peruminen tapahtuu ottamalla yhteyttä Yhtiöön (katso tietoja alempana). Yhtiö lopettaa rekisteröidyn henkilötietojen käsittelemisen tämän peruessa suostumuksensa, paitsi jos Yhtiöllä on oikeus tai velvollisuus jatkaa henkilötietojen säilyttämistä tai käsittelyä muin perustein, kuten lainsäädännön perusteella. Suostumuksen peruminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen ennen suostumuksen perumista.

Rekisteröity voi aina ottaa yhteyttä Yhtiöön halutessaan käyttää edellä kuvattuja oikeuksiaan (katso tietoja alempana)

Omiin oikeuksiisi liittyvissä mahdollisissa yhteydenotoissa, pyydämme aina ilmoittamaan tarvittavat tiedot, jotta Yhtiö voi käsitellä yhteydenoton. Yhtiö tarvitsee lähettäjän koko nimen ja sähköpostiosoitteen voidakseen tunnistaa lähettäjän ja vastata pyyntöön. Yhtiö vastaa yhteydenottoon niin pian kuin mahdollista.

Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

Tietosuojavaltuutettu
Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki.
Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki.
Puhelinvaihde: 029 566 6700
S-posti: tietosuoja(at)om.fi
www.tietosuoja.fi

14. Muutokset tietosuojasäädöksiin


Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä tietosuojakäytäntöjä lainsäädännössä tapahtuvien olennaisten muutosten, uusien teknisten ratkaisujen, toimintojen kehittämisen tai kotisivujen parantamisen perusteella.

15. Yhteydenotto


Vastaanottajaan info@nordicluotto.fi voi ottaa yhteyttä ilmoittamalla aihekenttään ”Henkilötietojen käsittely”, jos Yhtiön tulee muuttaa tai poistaa Yhtiön rekisteröimiä henkilötietoja, jos ei halua vastaanottaa viestejä Yhtiöltä tai koskien yleisesti Yhtiön henkilötietojen käsittelyyn liittyviä toimintatapoja.

OLETKO VARMA, ETTÄ HALUAT KESKEYTTÄÄ NORDICLUOTTO-HAKEMUKSESI?

Tiedäthän, että hakemuksesi ei sido mihinkään, joten voit huoletta hakea lainaa.
Katsotaan, voimmeko auttaa sinua!